ANNONS

Annonsformat Panorama (930 pixlar brett, valfri höjd)

 

Panoramaannons publiceras högst uppe på en webbsida.


STOCKHOLMS  VARJEHANDA

Detta är Annonsera-sidan av den regionala webbtidningen Stockholms Varjehanda (SV), som är en fristående,
opartisk och privatägd tidning i Stockholms län.

Text och bild där inte annat anges:  Mac Lennart Lindskog,
mac.lennart.lindskog@ stockholmsvarjehanda.se,  mobiltelefon 073 514 66 60.
Denna sida uppdaterades den 14 maj 2018 klockan 17.00.


ANNONS

Annonsformat Insider (230 pixlar brett, valfri höjd)

 

 

Insiderannons publiceras i en sådan här smalspalt.RADANNONSER MED LÄNKAR

Annonsnyhet: Exempel på en sjuradig radannons med länk till annonsörens webbplats. Kostar 80 kronor + 25% moms = 100 kronor per rad och dubbelmånad (60 dagar) på första sidan i Stockholms Varjehanda. Minsta belopp att fakturera: 200 kronor:

KROGHOTELLET TÄBY
Lunchbuffé måndag–fredag
Middag måndag–lördag
Konferens. Bar. Rum.
Köksbaren i Kroghotellet
Näsbyvägen 123, 08-123456789
Se kroghotellettaby.se.


 

Kommentera innehållet i Stockholms Varjehanda på företagets Facebooksida!

 

Annonsera i den regionala
webbtidningen
Stockholms Varjehanda

 


ANNONS

Annonsformat Modul (670 pixlar brett,
valfri höjd)


Modulannons publiceras i en sådan här bredspalt.


 

Annonsformat och annonspriser


För närvarande stor kampanjrabatt: 50 procents rabatt på alla annonspriser i Stockholms Varjehanda (gäller ej systertidningen Täby Allehanda)!

Webbtidningen Stockholms Varjehanda (SV) produceras i programmet Adobe Dreamweaver CC i den senaste versionen av Windows 10. Tidningens ansvar för fel i annons är begränsat till högst annonskostnaden.

•  Annonsformatet Panorama (max 930 pixlar brett, valfri höjd) har det allra bästa läget högst uppe på varje sida. Exempel: En annons som är 930 pixlar bred och 100 pixlar hög (ungefär som utrymmet nedanför ANNONS-markeringen i Panoramaannonsen överst på sidan) består av 93 000 pixlar.

För Första sidan (= startsidan som de flesta besökarna på webbplatsen kommer till först) kostar en pixel endast 1 öre för en månad (en 30-dagarsperiod). Panoramaannonsen i exemplet kostar således 930 kronor + 25% moms = 1 163 kronor (totalt fakturabelopp att betala) för publicering högst uppe på första sidan under 30 dagar.

För webbplatsens övriga webbsidor (Nyheter, Specialreportage, Nyhetsarkiv och Om oss) kostar en pixel endast 0,5 öre (ett halvt öre) för en 30-dagarsperiod. Panoramaannonsen i exemplet kostar således 465 kronor + 25% moms = 581 kronor (totalt fakturabelopp att betala) för publicering högst uppe på en av dessa fyra webbsidor under 30 dagar.

•  Annonsformatet Modul (max 670 pixlar brett, valfri höjd) har bra lägen i bredspalten på varje sida. Exempel: En annons som är 670 pixlar bred och 110 pixlar hög (ungefär som utrymmer nedanför ANNONS-markeringen i ovanstående och nedanstående Modulannonser) består av 73 700 pixlar.

För Första sidan (= startsidan som de flesta besökarna på webbplatsen kommer till först) kostar en pixel endast 1 öre för en 30-dagarsperiod. Modulannonsen i exemplet kostar således 737 kronor + 25% moms = 921 kronor (totalt fakturabelopp att betala) för publicering i bredspalten på första sidan under 30 dagar.

För webbplatsens övriga webbsidor (Nyheter, Specialreportage, Nyhetsarkiv och Om oss) kostar en pixel endast 0,5 öre (ett halvt öre) för en 30-dagarsperiod. Modulannonsen i exemplet kostar således 368:50 kronor + 25% moms = 461 kronor (totalt fakturabelopp att betala) för publicering i bredspalten på en av dessa fyra webbsidor under 30 dagar.

•  Annonsformatet Insider (max 230 pixlar brett, valfri höjd) har bra lägen i smalspalten till höger på varje sida. Exempel: En annons som är 230 pixlar bred och 240 pixlar hög (ungefär som utrymmet nedanför ANNONS-markeringen i Insiderannonsen till höger) består av 55 200 pixlar.

För Första sidan (= startsidan som de flesta besökarna på webbplatsen kommer till först) kostar en pixel endast 1 öre för en 30-dagarsperiod. Insiderannonsen i exemplet kostar således 552 kronor + 25% moms = 690 kronor (totalt fakturabelopp att betala) för publicering i smalspalten på första sidan under 30 dagar.

För webbplatsens övriga webbsidor (Nyheter, Specialreportage, Nyhetsarkiv och Om oss) kostar en pixel endast 0,5 öre (ett halvt öre) för en 30-dagarsperiod. Insiderannonsen i exemplet kostar således 276 kronor + 25% moms = 345 kronor (totalt fakturabelopp att betala) för publicering i smalspalten på en av dessa fyra webbsidor under 30 dagar.

•  Annonsformatet Radannons med länk. En enkel annons med valfritt antal textrader och valfri länk till annonsörens webbplats. Kostar endast 80 kronor + 25% moms = 100 kronor per rad och tvåmånadersperiod (60 dagar) på första sidan i Stockholms Varjehanda. Halva priset på övriga webbsidor i Stockholms Varjehanda. Minsta belopp att fakturera är 200 kronor. Se exempel på radannons i smalspalten till höger.

 

Annonsperiod.

Kortare eller längre publiceringstid än standardperioden 30 dagar kan självfallet avtalas.

 

Mängdrabatt.

10 procents rabatt på annonspriset ges vid varje bokning med fakturabelopp på minst 5 000 kronor

 

Webbstatistik.

Besöksstatistik från Google Analytics visar antalet sessioner (besök), användare (unika besökare dvs läsare) och sidvisningar per månad på Stockholms Varjehandas webbplats.

 

Hjälp med annonsutformning

Kontakta Mac Lennart Lindskog angående annonsering. Han kan kostnadsfritt hjälpa till med att utforma enkla webbannonser som huvudsakligen består av text. Mejla till mac.lennart.lindskog@stockholmsvarjehanda.se eller ring 073 514 66 60. Mer komplicerade webbannonser bör utformas av experter.

Exempelvis kan en liten enkel annons med en bild som blickfång, en kort slagkraftig text och en länk till annonsörens egen webbplats vara mycket effektiv.

 


ANNONS

Annonsformat Modul (670 pixlar brett,
valfri höjd)


Modulannons publiceras i en sådan här bredspalt.